• ...ПРИЯТЕЛИ! НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ ПАЗИТЕ, СЛЕДВАЙТЕ СЪВЕТИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ И ОСТАНЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ!!!

     

  • ...ДОБРА НОВИНА ВЪВ ВИРУСНИТЕ ДНИ:  ПРЕЗ ВИДИН И ТЪРНОВО, БЪЛГАРСКАТА ШКОДА ФАБИЯ R5 ЕВО, ПРИСТИГНА В ТВЪРДИЦА..

     

  • ...КОРОНАВИРУСЪТ ВЗЕ ПЪРВАТА СИ ЖЕРТВА ОТ СВЕТОВНИТЕ СЕРИИ ПО РАЛИ - АРЖЕНТИНА Е ОТКАЗАНО...

Опиянени от „мириса на петрол“ и от успеха на Катето Стратиева

Четвъртък, 19 Декември 2019 | София, Астра Рейсинг Тим
Опиянени от „мириса на петрол“ и от успеха на Катето Стратиева

НА ИЗИСКАНО  парти под слогана „ Една вечер с мирис на петрол“,  Екатерина Стратиева (на снимката), заедно със своя навигатор Георги Аврамов разкриха рецептата на правилното октаново число, за да бъдеш шампион. Екипажът направи равносметка за отминали рали сезон и сподели през какво са минали, за да се донесе трофея в България и как всъщност Стратиева за 3-ти път превзе европейския връх при дамите. В уютната обстановка на столичен хотел, екипажът събра своите гости, партньори, приятели и журналисти, без които, както самата състезателка казва, няма как да се случват нещата и отправи специални благодарности за медийната подкрепа, която получава.

След историята за сезон 2019 г. специално бяха почетени всички партньори.

„Специално искам да благодаря на Петрол АД, защото повярваха в мен и ми дадоха силата да се боря за мечтите си и върховете! Те са зад мен повече от 5 години и този успех нямаше да е възможен и без тяхната подкрепа. Благодаря ви!“

Опиянени от „мириса на петрол“ и от успеха на Катето Стратиева

снимка за rallyxpress: астра рейсинг тим
ЗА ВИТИНАТА С ЛИЧНИТЕ ТРОФЕИ… На специално и видно място по време на тържеството, Катето Стратиева, която е и мениджър на Астра Рейсинг Тим, представи и наградите си, завоювани през най-важния за нея сезон в европейското първенство по рали.


След тях Стратиева поднесе плакет и на останалите си партньори в лицето на Баухаус България, Сонакс, Боро Теракол, Verso Travel и, разбира се, Астра Оптик в лицето на баща й!

„Благодаря ви за всичко, което направихте в годините за мен, за подкрепата, която ми давате с мама, за това, че ме запознахте с този спорт и помогнахте да стигна до тук!“ - това бяха част от думите, които Екатерина изрече за баща си!

2019 Stratieva 001

2019 Stratieva 005

снимка за rallyxpress: астра рейсинг тим
СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ…  (горе) Кирил Тодоров, новият шампион в рали спринта на България, председателят на АФБ Камен Михайлов, най-бързата европейска състезателка Екатерина Стратиева и съавторът на нейния успех – навигаторът Георги Аврамов позират с европейския приз, с който българката бе удостоена на специална церемония в Будапеща в края на шампионата за 2019 г. (долу) Огромен букет от цветя за най-успешната дама на българския автомобилен спорт, поднесен като комплимент от председателя на СБА инж. Емил Панчев.

Разбира се, този спорт няма как да съществува и да се развива и без спортната управа. Най-бързата европейска дама поднесе плакет на Камен Михайлов – председател на АФБ, както и на инж. Емил Панчев – председател на СБА и сподели, че е готова да помогне с всичките си знания, които е научила през годините в Европа за един по светъл автомобилен спорт в България.

2019 Stratieva 003

снимка за rallyxpress: астра рейсинг тим

В края на официалната част Екатерина Стратиева представи и успехите на нейния клуб Астра Рейсинг, който в българския шампионат завоюва титлата в рали спринта в лицето на Кирил Тодоров и Георги Аврамов.

Тодоров от своя страна заяви желанието за един силен Сезон 2020 и обяви готовността си да защитава титлата, както и участието си състезанията за титлата в рали шампионата.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев