• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Новините

От последния час: Лясковец е пак в играта, нови дати -5/6.9

Четвъртък, 20 Август 2020 | Велико Търново, RallyXpress
От последния час: Лясковец е пак в играта, нови дати -5/6.9

НОВИ ДАТИ е получило планинското състезание Раховец-Лясковец, което в календара за сезона бе позиционирано като втори кръг. Надпреварата, организирана от СКК Етър-Рейсинг във Велико Търново става първа жертва на короно-преработваният календар за годината, след като четири дни преди старта, Областния кризисен щаб се отменят на всякакви масови мероприятия в региона.

„Сега обаче имаме нови дати – 5/6 септември“, обяви преди час директорът на състезанието и фактически негов основател Димитър Стефанов (на снимката).

Както той обяви за сайта с новините в българския автомобилен спорт, това е...

Стефанов изненадан с броят заявки преди края на срока

Понеделник, 06 Юли 2020 | Велико Търново, RallyXpress
Стефанов изненадан с броят заявки преди края на срока

НЯМА КАК ДА НЕ го призная - съм силно изненадан от броят на заявките, които имаме като организатори на планинското състезание – каза в ранния след обед днес Димитър Стефанов (на снимката).

Така е втора поредна година, а преди това, съм си хвърлял шапката, ако в понеделник има 3-4 обявени автомобила!“.

Според директора на Раховец-Лясковец, 8 часа преди затварянето на „прозореца“ за регистрации, обявилите участието си са повече от 20.

Точно 12 дни, след като скоростното първенство стартира с Планинско Шумен, вторият старт за ковидо-пресованият сезон е тази събота и неделя над Лясковец.

„Имаме и...

Чаков с победата на старта на четвъртия сезон на Енеос Къп

Понеделник, 29 Юни 2020 | Калояново, пресслужба Енеос Къп
Чаков с победата на старта на четвъртия сезон на Енеос Къп

СТАРТИРАЛИЯТ на писта Дракон първи кръг от четвъртия сезон на едномарковия пистов шампионат Енеос Къп завърши с победа на Христо Чаков (на снимката), който се наложи над конкурентите при първото излизане на пистата тази година.

Участниците в първия кръг от сезон 2020 преминаха през доста натоварен ден, след като в неделя се проведоха двете квалификации и двата старта.

Оспорваната битка за полпозишъна бе спечелена от Васил Александров с време 1:12.228мин., който бе само с 0.154 сек. по-бърз от Антоний Тонев.

Трето време в квалификациите записа Денислав Терзийски 1:13.008 мин., е четвъртото постижение в...

Нова панагюрска формация се появява в планинското Шумен

Вторник, 23 Юни 2020 | София, RallyXpress
Нова панагюрска формация се появява в планинското Шумен

ТОЗИ УИКЕНД в Шумен ще има особено и много специално място в спортната кариера на Лъчезар Воденичаров. След 25 години в спорта и с огромния опит, не само в сервизирането на пътни автомобили, планинското край Шумен ще бъде дебютът, в който Воденичаров официално ще води новата формация ЕлВи Ауто Рейсинг Тим като шеф на един от новите отбори в спорта.

За неделния старт в Шумен екипът ще пристигне с чешката Шкода Фабия R5 (Камбуров) и познатото от миналия сезон на същото това трасе сиво Субару Импреза WRX (Иванов).

„Реших се да го направя точно тази година – каза по повод създаването на тима Лъчо...

Първите плакати с лика на Великов вече са разлепени

Понеделник, 22 Юни 2020 | Шумен, RallyXpress
Първите плакати с лика на Великов вече са разлепени

ТОЧНО ЧАС, след като получи тиража на отпечатаните и ухаещи на печатарско мастило плакати за 21-ото издание на планинско Шумен, първите от тях се появиха на… най-възловите места в града – бензиностанциите.

Предвидимото закъснение на отпечатването на агит-проп. материали за първия старт от класическия календар на АФБ бе резултат на пандемичните мерки и разтегления и променящ се по тази причина във времето график в подготовката от АСК Шумен Аутоспорт.

„Трябва да кажа, че много бързо намаляваха [плакатите], защото всеки от екипа искаше бързо да ги разлепи на най-значимите места в Шумен“,...

«  1 2 3 4 5 6 7 8 9  » 
Автобои Неделчев