• ...ОТ СТАРТА НА РАЛИСПРИНТ ПЕЩЕРА, ФЕДЕРАЦИЯ И ОРГАНИЗАТОРИ ЗАПОЧВАТ ДА ПОЛЗВАТ ЧЕШКАТА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ И СИГУРНОСТ ONI...

     

  • ...НОВИНАТА ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ ТИМ НА ДРАКОНА: ТИТЛАТА В ПЛАНИНСКИТЕ ИЗКАЧВАНИЯ ВЕЧЕ Е ОВАКАНТЕНА...

     

  • ...С НОВИ 45 ТЕСТОВИ КИЛОМЕТРИ НА КЛАСИЧЕСКОТО ВЪРБИЦА, ЕКИПЪТ НА МЕГАПОРТ РЕЙСИГ ЗАВЪРШИ ПОДГОТОВКАТА ЗА СЕЗОНА...

Новините

Василев аут от Сърбия Рали: По-добре калник, а не PCR тест

Сряда, 30 Септември 2020 | Сливен, RallyXpress
Василев аут от Сърбия Рали: По-добре калник, а не PCR тест

ВЕЧЕ СЕ ГОТВИМ за рали-спринта в Ихтиман, сменихме приоритетите и няма да стартираме в Сърбия Рали“ – това каза преди час за сайта с новините в българския автомобилен спорт бившият шампион на България и пилот на Дианел Рейсинг Георги Василев (на снимката).

Причината е чисто финансова, след като се оказало, че общата сума, която екипът трябва да плати, за да си направи в Сливен задължителните за влизането в Сърбия PCR тестове е над 600 лв.

„Колата е готова, дори намерихме да вземем назаем от Юли Телийски калник, защото нямаше да бъде доставен на време“, допълва Гошо Василев.

В екипа са работили до...

Фаворитите логично взеха своето на пистата Стара Загора

Неделя, 27 Септември 2020 | от Асен Стоянов, Стара Загора
Фаворитите логично взеха своето на пистата Стара Загора

ПИЛОТИТЕ, които предварително бяха сочени за фаворити за победите в отделните серии и класове от първенството на затворен маршрут, като цяло, взеха своето на трасето в Стара Загора. Това можем да обобщим след края на 3-ия кръг от шампионата.
 

За разлика от вчера, когато квалификациите преминаха при променливо и сравнително хладно време, днес слънцето напече още от сутринта и за състезанията си стана доста топло с температура от над 25 градуса.

При „Максималистите” шампионът за последните 3 години Константин Маршавелов (Мицубиши Лансър Ево 10) записа 3-а победа от началото на сезона. Тя обаче не...

След съботните квалификации: трима предвидими първенци

Събота, 26 Септември 2020 | от Петър „Пе“ Петров, Стара Загора
След съботните квалификации: трима предвидими първенци

ТРИМА ОТ ЧЕТИРИМАТА победители в съботните квалификации на третото от състезанията в шампионата на затворен маршрут можеха да бъдат предвидени сравнително лесно. В Серия Спорт – русенецът Искрен Веселинов (Дианел, Хонда Сивик), след него сесиите в Туринг-а спечели Иван Влъчков (КА2 Рейсинг Тим, Хонда Сивик), а действащият шампион в Серия Макси – Константин Маршавелов (КА2 рейсинг Тим, Мицубиши Лансър Ево 10) затвори триото.

Изненадата поднесе новият член на Жико-Моторспорт, ветеранът сред „лададжиите“ Милчо Стефчев (ВАЗ 2107), спечелил най-доброто място за старта в неделя. Той го направи във...

Заралиите: Правим две писти в два последователни уикенда

Сряда, 23 Септември 2020 | Стара Загора, RallyXpress
Заралиите: Правим две писти в два последователни уикенда

АВТОМОБИЛНИЯТ спортен клуб на Стара Загора записа в своите анали работа, която до момента историята на дисциплината не се помни като аналог.

„Миналият уикенд бяхме на трасето в Младост IV, за да помагаме за организацията на писта София 2020, тази събота и неделя сме си у дома, за да направим нашето състезание“ – каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт директорът на заралийската надпревара Илия Бояджиев (на снимката горе).

Това, че софийското състезание може да бъде поставено в графата „добра проява“, заслужа имат и 37-те маршали от АСК Стара Загора, които са мобилизирани за...

...№1: Семерджиев, Методиев, Маршавелов, Карастоянов

Понеделник, 21 Септември 2020 | от Стефан Илиев, София
...№1: Семерджиев, Методиев, Маршавелов, Карастоянов

ПИСТАТА В София или втори кръг от шампионата на България на затворен маршрут, бе дълго чакано състезание. И в него изгряха нови „звезди“. Шампионът за миналата година – Константин Маршавелов (КА2 Рейсинг, Мицубиши Лансър Ево 10) спечели в Серия Макси. Йордан Методиев (Дианел Рейсинг, Хонда Сивик) бе най-бърз в Серия Спорт, а първата си победа постигна в Серия Туринг Кольо Карастоянов (КА2 Рейсинг, Хонда Сивик). В Серия Лада, след много драми, първото, място взе Евгени Семерджиев (Стара Загора, ВАЗ 2105).

Писта София бе по нов маршрут в Младост 4. Трасето бе непознато за всички участници, с тунел след...

«  1 2 3 4 5 6 7 8  » 
Автобои Неделчев