• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Новините

Заралиите: Правим две писти в два последователни уикенда

Сряда, 23 Септември 2020 | Стара Загора, RallyXpress
Заралиите: Правим две писти в два последователни уикенда

АВТОМОБИЛНИЯТ спортен клуб на Стара Загора записа в своите анали работа, която до момента историята на дисциплината не се помни като аналог.

„Миналият уикенд бяхме на трасето в Младост IV, за да помагаме за организацията на писта София 2020, тази събота и неделя сме си у дома, за да направим нашето състезание“ – каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт директорът на заралийската надпревара Илия Бояджиев (на снимката горе).

Това, че софийското състезание може да бъде поставено в графата „добра проява“, заслужа имат и 37-те маршали от АСК Стара Загора, които са мобилизирани за...

...№1: Семерджиев, Методиев, Маршавелов, Карастоянов

Понеделник, 21 Септември 2020 | от Стефан Илиев, София
...№1: Семерджиев, Методиев, Маршавелов, Карастоянов

ПИСТАТА В София или втори кръг от шампионата на България на затворен маршрут, бе дълго чакано състезание. И в него изгряха нови „звезди“. Шампионът за миналата година – Константин Маршавелов (КА2 Рейсинг, Мицубиши Лансър Ево 10) спечели в Серия Макси. Йордан Методиев (Дианел Рейсинг, Хонда Сивик) бе най-бърз в Серия Спорт, а първата си победа постигна в Серия Туринг Кольо Карастоянов (КА2 Рейсинг, Хонда Сивик). В Серия Лада, след много драми, първото, място взе Евгени Семерджиев (Стара Загора, ВАЗ 2105).

Писта София бе по нов маршрут в Младост 4. Трасето бе непознато за всички участници, с тунел след...

Марто Сурилов: Завръщането в столиците е силно вълнуващо

Четвъртък, 17 Септември 2020 | Шумен, RallyXpress
Марто Сурилов: Завръщането в столиците е силно вълнуващо

ТОП-ЗВЕЗДАТА на шуменските автомобилни състезатели – Мартин Сурилов и неговият дългогодишен и регулярен партньор в екипа Здравко Здравков (на снимката) вчера направиха първия си тест, който трябваше да покаже вчера на тандема, доколко добре е свършена работата по подготовката за юбилейното състезание.

Марто Сурилов е един от есктремно бързите пилоти, който обаче има един-единствен дефект – дълги години вече разбиращият и щедър спонсор все заобикаля халето на Сурилов.

„Ама направих всичко, за да мога да стартирам поне в юбилея“, обяви преди да тръгне за теста си вчера пилота.

На...

С Върбица в схемата се запазва истинския дух в Стари столици

Вторник, 01 Септември 2020 | София, RallyXpress
С Върбица в схемата се запазва истинския дух в Стари столици

СЛЕД ГОДИНИ, в които една от митичните скоростни отсечки в българския рали спорт – класиката Върбица, ту влизаше, ту излизаше от схемата на рали Стари столици, тази икона за пилотите отново ще бъде част от трасето на 50-ото издание на най-старото българско автомобилно рали.

Поне върху това, как да бъде направен маршрута на юбилейното издание на шуменската надпревара, миналата в нелегалност местна съпротива, така и не успя да попречи, както успешно се справи да създаде други препятствия, за да мине Стари столици делнично и рутинно.

Няма какво да се говори за пилотите. Всеки уважаващ се ралиджия,...

Шуменци маркират етапите, чакат визата от федерацията

Сряда, 26 Август 2020 | Шумен, RallyXpress
Шуменци маркират етапите, чакат визата от федерацията

ДОМАКИНИТЕ на втория кръг от шампионата по рали за 2020 г. – Стари столици (19/20 септември) са изпратили всички необходими документите за състезанието в офиса на националната федерация днес, за да получат състезателната виза за юбилейното издание на най-старата надпревара в тази дисциплина.

Заради пандемичната обстановка и обявените извънредни мерки от правителството и регионалните щабове се наложи първоначално определените дати 31 август/1 септември, да бъдат свалени, а очакванията за новия уикенд – отложени с три седмици.

Така че заради COVID-19 за втори път от 2019 г. се наложи 50-ото издание на...

«  1 2 3 4 5 6 7 8  » 
Автобои Неделчев