• ...ОТ СТАРТА НА РАЛИСПРИНТ ПЕЩЕРА, ФЕДЕРАЦИЯ И ОРГАНИЗАТОРИ ЗАПОЧВАТ ДА ПОЛЗВАТ ЧЕШКАТА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ И СИГУРНОСТ ONI...

     

  • ...НОВИНАТА ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ ТИМ НА ДРАКОНА: ТИТЛАТА В ПЛАНИНСКИТЕ ИЗКАЧВАНИЯ ВЕЧЕ Е ОВАКАНТЕНА...

     

  • ...С НОВИ 45 ТЕСТОВИ КИЛОМЕТРИ НА КЛАСИЧЕСКОТО ВЪРБИЦА, ЕКИПЪТ НА МЕГАПОРТ РЕЙСИГ ЗАВЪРШИ ПОДГОТОВКАТА ЗА СЕЗОНА...

Новините

Камбуров и Пъчката със сефте на затворен маршрут Хасково

Понеделник, 19 Октомври 2020 | Хасково, на заем от motorsport.bg
Камбуров и Пъчката със сефте на затворен маршрут Хасково

ИМЕНАТА НА Пламен Камбуров (на снимката), Иван Влъчков,  Александър Димитров–Пъчката и Иван Лишев са тези, които са записани като победители в четвъртия кръг от шампионата на затворен маршрут и писта в Хасково. Ще рече някои, че победителите са познати.

Да, така е, но двама за първи път през този сезон печелят на писта – Пламен Камбуров и Пъчката. И съвсем логично, че и четиримата завършиха като победители, след като стартираха от първите позиции.

Най-после Мицубиши-то на Пламен Камбуров (Ел-Ви Ауто Рейсинг) да няма проблеми и пилотът да спечели състезание.

„От началото на сезона направихме...

На Орфей: Камбуров, Влъчков, Пъчката, Лишев-първи на старт

Събота, 17 Октомври 2020 | Хасково, на заем от motosport.bg
На Орфей: Камбуров, Влъчков, Пъчката, Лишев-първи на старт

В ХАСКОВО започна четвъртия кръг от шампионата на страната на затворен маршрут. Състезанието, което миналата година бе на писта Дракон, сега се върна отново в „родното си място“  на трасето в квартал Орфей.

Пък и в днешните квалификации пилотите имаха отлични условия – слънчево и топло за сезона време и отлично подготвено трасе. Определено и в четирите серии, победителите – Иван Лишев, Александър Димитров–Пъчката, Иван Влъчков и Пламен Камбуров бяха по-бързи във вторите сесии.

Изглежда след отсъствието миналата година са позабравили трасето.

Само 0.7 сек разделиха заелия първа позиция...

40 влизат в битка във втората част от шампионатна на писта

Вторник, 13 Октомври 2020 | Хасково, RallyXpress
40 влизат в битка във втората част от шампионатна на писта

ЧЕТИРИДЕСЕТ пилоти са направили регистрацията си за участие в четвъртия старт на националния шампионат на затворен маршрут и писта, с който този уикенд в Хасково стартира втората половина от сезона в тази скоростна дисциплина.

Имената на заявените пилоти, клубната им принадлежност, автомобилите и класовете, в които пилотите ще се пуснат в играта – вижте по-долу.

След година от прекъсване през миналия сезон, хасковската надпревара отново се връща на пътния възел Орфей в града за своето 11-о издание.

Различното е, че този път метео-прогнозата за съботата и неделя изглежда нетипична за това...

След визитата на писта Дракон, Хасково се завръща на Орфея

Понеделник, 12 Октомври 2020 | Хасково, RallyXpress
След визитата на писта Дракон, Хасково се завръща на Орфея

НЕ САМО НЕ СЕ притеснявам, но и съм сигурен, че активизирането с подаването на заявките, както е обичайно за нашенските състезатели, ще се активизира по-късно тази вечер“, каза за предстоящия четвърти старт от шампионата на Затворен маршрут и писта основателят и директор на тази градска надпревара Иван Бакърджиев (на снимката).

Хасковското надбягване е тази събота и неделя – по традиция на пътния възел Орфей, на който се завръща след едногодишното отсъствие.

През 2019 г., по много и най-различни причини, и на хасковлии се наложи да използват резервния вариант с пистата Дракон край Калояново.

...

Ил. Царски отпада от Хасково, напуска шампионата на писта

Петък, 09 Октомври 2020 | София, RallyXpress
Ил. Царски отпада от Хасково, напуска шампионата на писта

ЧЕТВЪРТИЯ старт от първенството на затворен маршрут – идният уикенд в Хасково, ще бъде пропуснат от панагюрския пилот Илия Царски (на снимката). След двете втори места в трите надпревари до момента – в София и Стара Загора, основателят на Автоцар ще спре своите участия за този сезон. Това обяви за сайта с новините в българския автомобилен спорт самия пилот днес уточнявайки, че освен него, в хасковската надпревара няма да участва и второто Мицубиши, с което обичайно се състезава от другия представител на клуба – Боян Марков.

„При това решението взехме в екипа, след като миналата седмица...

«  1 2 3 4 5 6 7  » 
Автобои Неделчев