• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Новините

Ил. Царски отпада от Хасково, напуска шампионата на писта

Петък, 09 Октомври 2020 | София, RallyXpress
Ил. Царски отпада от Хасково, напуска шампионата на писта

ЧЕТВЪРТИЯ старт от първенството на затворен маршрут – идният уикенд в Хасково, ще бъде пропуснат от панагюрския пилот Илия Царски (на снимката). След двете втори места в трите надпревари до момента – в София и Стара Загора, основателят на Автоцар ще спре своите участия за този сезон. Това обяви за сайта с новините в българския автомобилен спорт самия пилот днес уточнявайки, че освен него, в хасковската надпревара няма да участва и второто Мицубиши, с което обичайно се състезава от другия представител на клуба – Боян Марков.

„При това решението взехме в екипа, след като миналата седмица...

Кризата COVID-19 силно удари и по Ралито на Легендите

Понеделник, 05 Октомври 2020 | от Вальо Колев, Сан Марино
Кризата COVID-19 силно удари и по Ралито на Легендите

ТАЗИ ГОДИНА ще остане в историята като годината, в която всичко се променя много бързо заради кризата с COVID-19 и Ралито на Легендите е поредното състезание, върху което пандемията се стовари много силно. Дори и за малкото допусната публика, контролът беше засилен до най-висока степен, включително и на територията на сервизния парк. Там всички трябваше да са бъдат със задължителните маски и на не по-малко задължителната безопасна дистанция. Да, фенове имаше, но се усещаше, че те са доста по-малко от колкото предни години.

Това се забеляза още в петъчния шейкдаун, където на култовата поляната,...

Василев аут от Сърбия Рали: По-добре калник, а не PCR тест

Сряда, 30 Септември 2020 | Сливен, RallyXpress
Василев аут от Сърбия Рали: По-добре калник, а не PCR тест

ВЕЧЕ СЕ ГОТВИМ за рали-спринта в Ихтиман, сменихме приоритетите и няма да стартираме в Сърбия Рали“ – това каза преди час за сайта с новините в българския автомобилен спорт бившият шампион на България и пилот на Дианел Рейсинг Георги Василев (на снимката).

Причината е чисто финансова, след като се оказало, че общата сума, която екипът трябва да плати, за да си направи в Сливен задължителните за влизането в Сърбия PCR тестове е над 600 лв.

„Колата е готова, дори намерихме да вземем назаем от Юли Телийски калник, защото нямаше да бъде доставен на време“, допълва Гошо Василев.

В екипа са работили до...

Фаворитите логично взеха своето на пистата Стара Загора

Неделя, 27 Септември 2020 | от Асен Стоянов, Стара Загора
Фаворитите логично взеха своето на пистата Стара Загора

ПИЛОТИТЕ, които предварително бяха сочени за фаворити за победите в отделните серии и класове от първенството на затворен маршрут, като цяло, взеха своето на трасето в Стара Загора. Това можем да обобщим след края на 3-ия кръг от шампионата.
 

За разлика от вчера, когато квалификациите преминаха при променливо и сравнително хладно време, днес слънцето напече още от сутринта и за състезанията си стана доста топло с температура от над 25 градуса.

При „Максималистите” шампионът за последните 3 години Константин Маршавелов (Мицубиши Лансър Ево 10) записа 3-а победа от началото на сезона. Тя обаче не...

След съботните квалификации: трима предвидими първенци

Събота, 26 Септември 2020 | от Петър „Пе“ Петров, Стара Загора
След съботните квалификации: трима предвидими първенци

ТРИМА ОТ ЧЕТИРИМАТА победители в съботните квалификации на третото от състезанията в шампионата на затворен маршрут можеха да бъдат предвидени сравнително лесно. В Серия Спорт – русенецът Искрен Веселинов (Дианел, Хонда Сивик), след него сесиите в Туринг-а спечели Иван Влъчков (КА2 Рейсинг Тим, Хонда Сивик), а действащият шампион в Серия Макси – Константин Маршавелов (КА2 рейсинг Тим, Мицубиши Лансър Ево 10) затвори триото.

Изненадата поднесе новият член на Жико-Моторспорт, ветеранът сред „лададжиите“ Милчо Стефчев (ВАЗ 2107), спечелил най-доброто място за старта в неделя. Той го направи във...

«  1 2 3 4 5 6 7  » 
Автобои Неделчев