• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Новините

Заралии правят невъзможното „це-двойката“ готова за 2 дни!

Петък, 23 Октомври 2020 | Стара Загора, RallyXpress
Заралии правят невъзможното „це-двойката“ готова за 2 дни!

МАКАР И ДА ИМАШЕ направена заявка за участие във финалния кръг от първенството за планински изкачвания, до късно снощи шампионът в бившата Категория 1 за 2019 г. Динко Иванов (на снимката, заедно с шеф-механика Христо Пеев) все още висеше за старта в квалификациите в Благоевград утре.

Да припомним, че екипажът Динко Иванов/Живко Желев претърпяха нелепо преобръщане в последната от петте скоростни отсечки на спринта в Ихтиман миналата неделя и, губейки класирането си за този кръг от шампионата, поставиха под въпрос и участието си в края на скоростния шампионат.

„О, не, не – каза за сайта с...

Камбуров и Пъчката със сефте на затворен маршрут Хасково

Понеделник, 19 Октомври 2020 | Хасково, на заем от motorsport.bg
Камбуров и Пъчката със сефте на затворен маршрут Хасково

ИМЕНАТА НА Пламен Камбуров (на снимката), Иван Влъчков,  Александър Димитров–Пъчката и Иван Лишев са тези, които са записани като победители в четвъртия кръг от шампионата на затворен маршрут и писта в Хасково. Ще рече някои, че победителите са познати.

Да, така е, но двама за първи път през този сезон печелят на писта – Пламен Камбуров и Пъчката. И съвсем логично, че и четиримата завършиха като победители, след като стартираха от първите позиции.

Най-после Мицубиши-то на Пламен Камбуров (Ел-Ви Ауто Рейсинг) да няма проблеми и пилотът да спечели състезание.

„От началото на сезона направихме...

На Орфей: Камбуров, Влъчков, Пъчката, Лишев-първи на старт

Събота, 17 Октомври 2020 | Хасково, на заем от motosport.bg
На Орфей: Камбуров, Влъчков, Пъчката, Лишев-първи на старт

В ХАСКОВО започна четвъртия кръг от шампионата на страната на затворен маршрут. Състезанието, което миналата година бе на писта Дракон, сега се върна отново в „родното си място“  на трасето в квартал Орфей.

Пък и в днешните квалификации пилотите имаха отлични условия – слънчево и топло за сезона време и отлично подготвено трасе. Определено и в четирите серии, победителите – Иван Лишев, Александър Димитров–Пъчката, Иван Влъчков и Пламен Камбуров бяха по-бързи във вторите сесии.

Изглежда след отсъствието миналата година са позабравили трасето.

Само 0.7 сек разделиха заелия първа позиция...

40 влизат в битка във втората част от шампионатна на писта

Вторник, 13 Октомври 2020 | Хасково, RallyXpress
40 влизат в битка във втората част от шампионатна на писта

ЧЕТИРИДЕСЕТ пилоти са направили регистрацията си за участие в четвъртия старт на националния шампионат на затворен маршрут и писта, с който този уикенд в Хасково стартира втората половина от сезона в тази скоростна дисциплина.

Имената на заявените пилоти, клубната им принадлежност, автомобилите и класовете, в които пилотите ще се пуснат в играта – вижте по-долу.

След година от прекъсване през миналия сезон, хасковската надпревара отново се връща на пътния възел Орфей в града за своето 11-о издание.

Различното е, че този път метео-прогнозата за съботата и неделя изглежда нетипична за това...

След визитата на писта Дракон, Хасково се завръща на Орфея

Понеделник, 12 Октомври 2020 | Хасково, RallyXpress
След визитата на писта Дракон, Хасково се завръща на Орфея

НЕ САМО НЕ СЕ притеснявам, но и съм сигурен, че активизирането с подаването на заявките, както е обичайно за нашенските състезатели, ще се активизира по-късно тази вечер“, каза за предстоящия четвърти старт от шампионата на Затворен маршрут и писта основателят и директор на тази градска надпревара Иван Бакърджиев (на снимката).

Хасковското надбягване е тази събота и неделя – по традиция на пътния възел Орфей, на който се завръща след едногодишното отсъствие.

През 2019 г., по много и най-различни причини, и на хасковлии се наложи да използват резервния вариант с пистата Дракон край Калояново.

...

«  1 2 3 4 5 6  » 
Автобои Неделчев