• ...ОТ СТАРТА НА РАЛИСПРИНТ ПЕЩЕРА, ФЕДЕРАЦИЯ И ОРГАНИЗАТОРИ ЗАПОЧВАТ ДА ПОЛЗВАТ ЧЕШКАТА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ И СИГУРНОСТ ONI...

     

  • ...НОВИНАТА ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ ТИМ НА ДРАКОНА: ТИТЛАТА В ПЛАНИНСКИТЕ ИЗКАЧВАНИЯ ВЕЧЕ Е ОВАКАНТЕНА...

     

  • ...С НОВИ 45 ТЕСТОВИ КИЛОМЕТРИ НА КЛАСИЧЕСКОТО ВЪРБИЦА, ЕКИПЪТ НА МЕГАПОРТ РЕЙСИГ ЗАВЪРШИ ПОДГОТОВКАТА ЗА СЕЗОНА...

Новините

Прокурора иска помощ от зетя, Краси Механджийски - у дома

Петък, 06 Ноември 2020 | Видин, RallyXpress
Прокурора иска помощ от зетя, Краси Механджийски - у дома

ЕДНА ОТ ПРОМЕНИТЕ, които утре ще бъдат нанесени в стартовият лист на финалния ралиспринт е ясна още от днес.На мястото на навигатора Красимир Механджийки, който трябваше да замести за видинския старт ко-пилота на Емил Денев-Прокурора, ще бъде изписано името на никому неизвестният в спорта Тодор Йорданов.

„Краси е неразположен – не е корона – и си остана у дома - каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт търновския прокурор. – Така че трябваше да има замяна на замяната и се наложи да разчитам на… зетя.“ - вляво на снимката горе.

Тодор Йорданов няма абсолютно никакъв практически...

Навигатор о. з. привикан за партньор на Пламен Георгиев

Сряда, 04 Ноември 2020 | Габрово, RallyXpress
Навигатор о. з. привикан за партньор на Пламен Георгиев

ЗА ВТОРИ ПОРЕДЕН път, точно след две години пауза, габровският пилот Пламен Георгиев ще се довери в рали спринт на един от именитите ветерани от щурманската гилдия Стефан Казаков (двамата на снимката).

Причината за второто съвместно участие на двамата, след миналогодишното Монбат Рали Сливен е, че Пламен няма да може да разчита на регулярната си навигаторка – дъщеря си Габриела.

Точно в дните на спринта във Видин състезателката се оказва с важни лични ангажименти, което е накарало баща ѝ да изпрати спешна „повиквателна“ на о. з. Стефан Казаков.

А точно в това състезание, екипажът на АРА...

Миро Ангелов взе, че спечели и… гимкханата в Твърдица

Събота, 31 Октомври 2020 | Твърдица, Мегапорт РТ прес-офис
Миро Ангелов взе, че спечели и… гимкханата в Твърдица

ПИЛОТЪТ на Мегапорт Рейсинг Мирослав Ангелов стана пръв в третия и финален кръг от националния шампионат по гимхана, който се проведе на картинг писта Тодор Славов, която е част от Моторспорт Адамемия в Твърдица.

В надпреварата участваха 20 автомобила, които преминаха успешно и през техническия преглед преди състезанието, състоящо се от три манша.

Първият и третият на трасе с дължина 840 м, а вторият 730  м. Именно по време на него на пистата заваля лек дъжд, който постепенно се усилваше и предостави на пилотите допълнителна възможност да покажат уменията си.

Състезанията от категорията...

Пистата Тодор Славов решава шампионите за сезон 2020 год.

Сряда, 28 Октомври 2020 | от Ива Колева, Твърдица
Пистата Тодор Славов решава шампионите за сезон 2020 год.

ПОСЛЕДНАТА СЪБОТА от този месец на пистата Тодор Славов, част от Моторспорт Академията (МСА) в Твърдица, ще станат известни националните шампиони за сезон 2020 в дисциплината гимкхана.

Състезанието, на което домакини ще бъдат и МСА, и Община Твърдица, се организира за първи път в града.

Така към станалото традиционно и популярно сред пилотите Рали Твърдица, както и другите автомобилни активности, подбалканския градец записва още едно авторитетно събитие, при това с финал на годината.

Не е случайна и датата на провеждането на националния финал, стига да си припомним, че в първите години от...

Заралии правят невъзможното „це-двойката“ готова за 2 дни!

Петък, 23 Октомври 2020 | Стара Загора, RallyXpress
Заралии правят невъзможното „це-двойката“ готова за 2 дни!

МАКАР И ДА ИМАШЕ направена заявка за участие във финалния кръг от първенството за планински изкачвания, до късно снощи шампионът в бившата Категория 1 за 2019 г. Динко Иванов (на снимката, заедно с шеф-механика Христо Пеев) все още висеше за старта в квалификациите в Благоевград утре.

Да припомним, че екипажът Динко Иванов/Живко Желев претърпяха нелепо преобръщане в последната от петте скоростни отсечки на спринта в Ихтиман миналата неделя и, губейки класирането си за този кръг от шампионата, поставиха под въпрос и участието си в края на скоростния шампионат.

„О, не, не – каза за сайта с...

«  1 2 3 4 5 6  » 
Автобои Неделчев