• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Новините

Семейство Ресига са първите напуснали спринта във Видин

Неделя, 08 Ноември 2020 | Видин, RallyXpress
Семейство Ресига са първите напуснали спринта във Видин

ШАМПИОНИТЕ на Румъния за 2020 г. в националната категория  Рали 2 (стартове, които са по-дълги от спринтовете, но по-къси от класическите ралита – бел. ред.) Емануел и Дениса Ресига, станаха първия екипаж, който напусна състезанието във Видин заради мвокрите трасета, лесно допусканите грешки и липсата на гуми, които са подходящи за бързо променилата се метеобостановка.

Екипажът така и не успя да направи два пълни километра от седемте на скоростният етап Синаговци, преди да се окаже в дере, встрани от пътя.

„Форд-ът е в дерето с предницата напред, за щастие екипажът е невредим и е без каквито и да е...

Прокурора иска помощ от зетя, Краси Механджийски - у дома

Петък, 06 Ноември 2020 | Видин, RallyXpress
Прокурора иска помощ от зетя, Краси Механджийски - у дома

ЕДНА ОТ ПРОМЕНИТЕ, които утре ще бъдат нанесени в стартовият лист на финалния ралиспринт е ясна още от днес.На мястото на навигатора Красимир Механджийки, който трябваше да замести за видинския старт ко-пилота на Емил Денев-Прокурора, ще бъде изписано името на никому неизвестният в спорта Тодор Йорданов.

„Краси е неразположен – не е корона – и си остана у дома - каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт търновския прокурор. – Така че трябваше да има замяна на замяната и се наложи да разчитам на… зетя.“ - вляво на снимката горе.

Тодор Йорданов няма абсолютно никакъв практически...

Навигатор о. з. привикан за партньор на Пламен Георгиев

Сряда, 04 Ноември 2020 | Габрово, RallyXpress
Навигатор о. з. привикан за партньор на Пламен Георгиев

ЗА ВТОРИ ПОРЕДЕН път, точно след две години пауза, габровският пилот Пламен Георгиев ще се довери в рали спринт на един от именитите ветерани от щурманската гилдия Стефан Казаков (двамата на снимката).

Причината за второто съвместно участие на двамата, след миналогодишното Монбат Рали Сливен е, че Пламен няма да може да разчита на регулярната си навигаторка – дъщеря си Габриела.

Точно в дните на спринта във Видин състезателката се оказва с важни лични ангажименти, което е накарало баща ѝ да изпрати спешна „повиквателна“ на о. з. Стефан Казаков.

А точно в това състезание, екипажът на АРА...

Миро Ангелов взе, че спечели и… гимкханата в Твърдица

Събота, 31 Октомври 2020 | Твърдица, Мегапорт РТ прес-офис
Миро Ангелов взе, че спечели и… гимкханата в Твърдица

ПИЛОТЪТ на Мегапорт Рейсинг Мирослав Ангелов стана пръв в третия и финален кръг от националния шампионат по гимхана, който се проведе на картинг писта Тодор Славов, която е част от Моторспорт Адамемия в Твърдица.

В надпреварата участваха 20 автомобила, които преминаха успешно и през техническия преглед преди състезанието, състоящо се от три манша.

Първият и третият на трасе с дължина 840 м, а вторият 730  м. Именно по време на него на пистата заваля лек дъжд, който постепенно се усилваше и предостави на пилотите допълнителна възможност да покажат уменията си.

Състезанията от категорията...

Пистата Тодор Славов решава шампионите за сезон 2020 год.

Сряда, 28 Октомври 2020 | от Ива Колева, Твърдица
Пистата Тодор Славов решава шампионите за сезон 2020 год.

ПОСЛЕДНАТА СЪБОТА от този месец на пистата Тодор Славов, част от Моторспорт Академията (МСА) в Твърдица, ще станат известни националните шампиони за сезон 2020 в дисциплината гимкхана.

Състезанието, на което домакини ще бъдат и МСА, и Община Твърдица, се организира за първи път в града.

Така към станалото традиционно и популярно сред пилотите Рали Твърдица, както и другите автомобилни активности, подбалканския градец записва още едно авторитетно събитие, при това с финал на годината.

Не е случайна и датата на провеждането на националния финал, стига да си припомним, че в първите години от...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев