• ...ШУМЕНСКОТО ЮБИЛЕЙНО РАЛИ НА ФИНАНСОВ КРЪСТОПЪТ: ОРГАНИЗАЦИЯ И СВЪРШЕНА РАБОТА ГИ ИМА, ЛИПСВАТ САМО ПАРИТЕ...

  • ...М-СПОРТ ОСТАНА С АВТОМОБИЛ ПО-МАЛКО, ХЕЙДЪН ПАДЪН ПРАВИ КАТАСТРОФА В ПЪРВИЯ ТЕСТ ПРЕДИ ФИНЛАНДИЯ...

  • РУСЕНСКОТО ПИСТОВО СЪСТЕЗАНИЕ: НЕВИЖДАН БРОЙ НА РЕГИСТРАЦИИ - 60 АВТОМОБИЛА СЕ ГОТВЯТ ЗА ДУНАВСКИЯ УИКЕНД...

Планинско

Страховита битка над Богослов Бурдин с победа над Камбуров

Неделя, 25 Август 2019 | с. Богослов, RallyXpress
Страховита битка над Богослов Бурдин с победа над Камбуров

ИЗНЕНАДАТА в Осогово 2019 е пилотът на русенския клуб Хоби кар Александър Бурдин (БМВ 318), който днес във втория манш на финалния старт от планинското първенство успя да открадне победа на лидера в шампионата и гарантиран на 90 на сто шампион в Категория 3 пилот на Автотранс Рейсинг Пламен Камбуров (Мицубиши Лансър Ево 9).

Залагайки на по-новите от старите си гуми и на анализа от вчерашните тренировки, днес Бурдин успя да свали планираните 2.75 сек от планираното вчера време и изпревари Камбуров при второто изкачване с невероятните 3.880 сек!

При това не бива да се забравя факта, че Бурдин е с първо...

От тренировките на Осогово Камбуров срещу Въжаров 2:1

Събота, 24 Август 2019 | Кюстендил, RallyXpress
 От тренировките на Осогово Камбуров срещу Въжаров 2:1

НАПУСКАЙКИ втората и третата квалификации на Осогово 2019 днес, веднага след като спечели победа над пилота на Автотранс Пламен Камбуров (на снимката, Мицубиши Лансър Ево 9) и отпраши към семейството заради кръщенето на своя син, Васко Въжаров (Грийн Фокс Моторспорт, Опел Астра) на практика предопредели класирането в събота.

Следващите две качвания бяха логично бяха спечелени от Камбуров (най-добро време – 2 манш, 2:47.41 мин) и лидера в класирането на Категория 3 (65 т. до момента) в неделя ще има привилегията да стартира последен в колоната.

„Предстои да направим още някои корекции и настройки по...

Въжаров взима първия манш, веднага пали за Долна Диканя

Събота, 24 Август 2019 | с. Богослов, RallyXpress
Въжаров взима първия манш, веднага пали за Долна Диканя

УДАРНАТА МОЩ на Грийн Фокс Моторспорт – Васко Въжаров (Опел Астра, SH 6500, кат.2) с лекота взе първия от трите днешни тренировъчни манша на петия кръг от планинския шампионат Осогово 2019.

Въжаров, за когото това е второто състезание в рамките на седмица, в което прави един-единствен манш, финишира на х. Студен кладенец 2:48.50 мин, след като стартира от с. Богослов.

Въжаров изпревари лидерът в Категория 3 и победител в два от досегашните четири състезания Пламен Камбуров (Автотранс, Мицубиши Лансър Ево 9) с 8.5 сек, а трети е местният пилот Васил Тодоров (Диамо, Опел Астра), който е 8.76 от Камбуров.

Първата...

36 пилот готови за Осогово’19, Станчовски тества за 208 R2

Събота, 24 Август 2019 | с. Богослов, RallyXpress
36 пилот готови за Осогово’19, Станчовски тества за 208 R2

ПЕТИЯТ КРЪГ от скоростното първенство в планинските изкачвания събира днес над Богослов 36 пилоти, точно толкова, колкото беше и първоначалния списък със заявките за Осогово ’19.

Подобно „изравняване“ между обявени и регистрирани участници е рядък случай, в които и кюстендилското състезание влезе в краткия списък.

Състезанието изглежда повече от обещаващо, след като в две от трите категории – Първа и Трета, състезателите са съответно 12 и 21, докато във втората категория участниците са само двама – Веселин Благов (ЕФКО Рейсин, Форд Фиеста Прото) и пилотът на Грийн Фокс Моторспорт Васко...

Осогово 2019 с приемливо добър списък от участници

Сряда, 21 Август 2019 | София, RallyXpress
Осогово 2019 с приемливо добър списък от участници

31 НАШИ и петима състезатели (двама от Северна Македония и трима от Гърция) формират стартовия списък от пилоти, които през този уикенд ще стартират в планинско Осогово 2019, пети старт от националното първенство на Автомобилната федерация на България в скоростните планински изкачвания.

Листът обаче е по-дълъг, като към гонещите точките в предпоследния кръг от обявения в календара старт, трябва да бъдат добавени и седмината дрифтаджии, които ще направят другото шоу за публиката между старта в с. Богослов и финала на Студен кладенец.

Така че автомобилите ще бъдат 45, а интересът на публиката към...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев